« прийнято рішення, яке зобов'язує виділити квоту на лікування серцево-судинних захворювань»

Київ, . Ініціатором такого рішення став - Комаровський Євген Олегович. На його думку, влада повинна звернути свою увагу на недоступність дієвих лікарських препаратів для більшості населення нашої країни.

Причиною такого звернення, стала жахлива статистика. Понад 70% громадян України у віці від 40 років страждають від серцево-судинних захворювань. А в 2019-2020-х роках була підведена статистика з якої 93% інфарктів і 81% інсультів були викликані саме серцево-судинними захворюваннями і стрибками тиску.

Ще більш страшним фактом стало те, що люди просто або не лікують дані захворювання, або просто не знають як. Лікарі в наших поліклініках не зацікавлені в лікуванні своїх пацієнтів, з цієї причини виписуються застарілі та неефективні препарати. У платних клініках Вам можуть запропонувати дійсно якісні Європейські препарати, але дозволити собі таке лікування може не більше 8% жителів країни.

«Я бився за це більше двох років»

Комаровський Євген Олегович - лікар вищої категорії, заслужений лікар України. Член правління кардіологічного товариства України. Член міжнародної ради з діагностики гострого інфаркту міокарда (США / Європа). Член експертної ради ВАК по терапії. Дійсний член Європейського товариства кардіологів. Головний дослідник і національний координатор багатьох багатоцентрових міжнародних досліджень, починаючи з 1997 року, в тому числі: FRAXIS, TIMI 16, 25, 46; OASIS 6, 8 та інші.

Євген Олегович: "Практично кожний день на протязі багатьох років я особисто спостерігаю "халатність" лікарів в лікуванні сердечно-судинних захворювань. Ніхто не хоче і саме головне не має можливості правильно лікувати пацієнтів. Наша охорона здоров'я зараз знаходиться на етапі кам'яного віку і я не соромлюсь говорити про це відкрито. Доки заробітні плати лікарів не піднімуть на нормальний рівень, а оплачувати лікування не будуть страхові компанії, ми не зрушимо ні на крок в розвитку охорони здоров'я.

Останні 2 роки я працював над цими питаннями, але все чого мені вдалося домогтися, це квоти від Міністерства Охорони Здоров'я на пільгове поширення препаратів для лікування серцево-судинних захворювань.

Я дуже радий і такому результату, так як тепер ми зможемо забезпечити необхідними ліками значну частину жителів нашої країни. Це дійсно прорив і я сподіваюся, що надалі ситуація буде тільки поліпшуватися."

Наказ №75Р7219 від року.

Згідно з наказом МОЗ на власні кошти була здійснена закупівля європейського препарату Hyperton forte з українським брендуванням в розмірі 74 000 упаковок та буде організована розсилка препарату по всій території України з можливістю замовити його Бесплатно* через інтернет.

Для цього буде створено три спеціалізованих сайти, які зможуть витримати масовий наплив користувачів інтернет.

За розсилку препарату призначена відповідати кафедра кардіології в особі професора Комаровського Євгена Олеговича.

Чому було обрано саме цей препарат?

Hyperton forte - передовий Європейський засіб, що зарекомендував себе на ринку Європи, як кращий засіб для лікування і профілактики серцево-судинних захворювань таких як:

Ангіопатія
Аневризма
Аритмія
Атеросклероз
Брадикардія
Варикоз
Вегетосудинна дистонія (ВСД))
Гіпертензія
Гіпертонія
Дистонія
Інсульт
Інфаркт
Ішемія
Кардіоміопатія
Кардіосклероз
Лейкоз
Лейкопенія
Перикардит
Пороки серця
Пролапс мітрального клапана
Серцева недостатність
Стенокардія
Тахікардія
Тромбоз
Тромбофлебіт
Тромбоцитопенія
Екстрасистолія
Емболія

Комаровський Євген: "Засіб генерує спеціальні "перепрограмовані" імунні клітини, які після певного проміжку часу відновлюють і очищають кровоносні судини, вирішуючи проблему зі стрибками тиску і заодно позбавляючи людину від маси попутних проблем з кровоносною системою. Вони проникають всередину холестеринових бляшок і розчиняють їх, повністю очищаючи судини. За рахунок цього тиск повністю стабілізується і усувається першопричина гіпертонії. Людина стає повністю здоровою."

З більш детальною інформацією про препарат і його складом можете ознайомитися на офіційному сайті Hyperton forte в Україні.

Що необхідно зробити, щоб отримати Hyperton forte Бесплатно*?

В термін проведення пільгової розсилки препарату (до ) необхідно:

  1. Заповнити заявку на офіційному сайті виробника.
  2. Дочекатися дзвінка спеціаліста і вказати, на яке відділення нової пошти доставити препарат.
  3. Через 2-3 днів (необхідних на доставку) необхідно отримати препарат на пошті.

Доставка препарату здійснюється в будь-який регіон України.

ОНОВЛЕННЯ ВІД : У зв'язку з великою кількістю замовлень виробник був змушений обмежити умови проведення акції.

На поточний момент акція діє до включно. До її закінчення оригінальний «Hyperton forte» можна отримати через ОФІЦІЙНИЙ САЙТ Бесплатно*!

ВВЕДІТЬ СВОЇ ДАНІ, ЩОБ ОТРИМАТИ «Hyperton forte» Бесплатно*:
ОБГОВОРЕННЯ
92 користувачі залишили 104 коментаря
  • Ольга Насонова
    Залишила заявку, передзвонили, проконсультували, сказали, що посилку відправили, чекати через 2 дні. Спасибі!
    2022
  • Ветліцкая
    У Барселоні сестра живе, спеціально подзвонила дізнатися є у них там такий засіб, говорить так, тільки ось у них лікарі його Бесплатно* виписують за рахунок страхових.
    2022
  • Костянтин
    А нам що до того? Головне що у нас його за пільговою програмою роздають, правда чому так мало часу дали, я так і не зрозумів
    2022
  • Ольга Г.
    Костянтин, тому що у нас якщо по акції то зараз всі почнуть розбирати, навіть ті у кого проблем ніяких немає, так, на майбутнє. Ви ж знаєте нашу країну. А для всієї України це пару годин часу.
    2022
  • Ігор Сергійович
    Лікувався цими капсулами від тиску, дуже добре кров чистять, головні болі пройшли, навіть дихається легше. Рекомендую навіть за великі гроші його купити якщо є можливість, мені нічого так не допомогло як Hyperton forte.
    2022
  • Тамара Іванівна
    Передзвонили, сказали що менше тисячі упаковок залишилося, а Комаровський обговорився що роздадуть препарат ЗНАЧНІЙ частині населення країни. Тобто будуть ще такі розсилки?
    2022
  • Антон
    Тамара Іванівна, можливо хочуть розділити на кілька частин, було б добре. Уже продзвонив всіх своїх рідних і знайомих і дав посилання на цю новину щоб встигли замовити, раджу і іншим зробити так само.
    2022
  • Павло К.
    Встиг замовити собі і дружині, обидва гіпертоніки зі стажем. Дякую!
    2022
  • Наталя Лозова
    Невже в нашій країні почали робити щось для простих людей?
    2022
  • Станіслав
    Прочитав подробиці про препарат на сайті! Вражає!
    2022
  • Ірина
    Виписала 6 упаковок. Дякую!
    2022
  • Красков Євген
    Військовий, робота стресова, постійно пульс до небес підскакує. Приймаю Hyperton forte Добре допомагає.
    2022
  • Костіна Олександра
    У кого є хоч найменші натяки на проблеми з серцем і судинами обов'язково беріть, а ось ті, хто просто так замовляють, нехороші люди. Адже не матиме якраз тим кому потрібно! Подумайте про це!
    2022
  • Аркадій
    Користувався вже давно, добре допомагає.
    2022
  • Олена Тимошина
    Друзі, сподіваюся, і Вас наздожене таке ж щастя, як і мене. Тиск більше мене не мучить. Дякую автору засобу. Всім удачі!
    2022
  • Антоніна
    е знаю як вас і дякувати! Спасибі Вам величезне і низький уклін !!! Не вірила до останнього, що допоможе !
    2022