2021 вперше в Україні було виділено квоту на лікування захворювань суглобів


Український лікар 3 роки намагався досягти виділення квот на лікування суглобів для всіх потребуючих, за що був вигнаний з країни на рік. По поверненню йому вдалося досягти своєї мети. Відтепер кожен українець зможе отримати безкоштовно ізраїльський препарат, на 100% відновлюючий суглоби в будь-якому віці.


image

На сьогодні ревматологічні захворювання займають високі позиції в рейтингу причин захворюваності, інвалідності та смертності. Цьому недузі схильні не тільки літні, але і багато молодих людей, а також діти.

Найпоширеніша хвороба — ревматоїдний артрит. Хвороба часто позбавляє людину працездатності та призводить до інвалідності (у 70% випадків), яка наступає достатньо швидко. Основними причинами смерті хворих на ревматоїдний артрит є інфекційні ускладнення й ниркова недостатність.

Підступність хвороби полягає ще й в тому, що дуже часто вражаються не тільки суглоби, але й внутрішні органи. Внаслідок цього виникає проблема «прихованої смертності», коли багато хворих помирають, наприклад, від серцевої недостатності, насправді спричиненої ревматоїдним ураженням серця.

2021 року було прийнято рішення - Про виділення квот на лікування захворювань суглобів для жителів України.

Ексклюзивне інтерв'ю з лікарем, якому вдалося зробити неможливе

Аганесов Олександр Георгієвич
Доктор медичних наук, професор, лікар травматолог-ортопед вищої категорії ДУ «Інститут травматології та ортопедії» НАМН України.

Лікувальна практика - 35 років.

Наскільки небезпечними являються хвороби суглобів для життя людини?

На сьогодні офіційно визнано, що захворювання суглобів в Україні, такі як ревматоїдний артрит є однією з чотирьох невирішених медичних проблем поряд з онкологічними, психічними захворюваннями та СНІДом.

Станом на вересень 2020 артритом хворіє приблизно кожна сота людина - а це близько 500 тисяч громадян країни. Біль, обмеження в русі, хронічна ниркова недостатність, висока інвалідизація - це те, що несе з собою артрит. Приблизно 100 000 з них стали повними паралітиками, в звязку з неправильним лікуванням або взагалі його відсутністю. Ще приблизно 92000 людей помирають щорічно від зараження крові і сепсису, що почався через гниття суглобів і навколосуглобової тканини. Хворі суглоби, це не тільки болі та інвалідності, але ще і постійне джерело інфекції для організму, який провокує зараження крові і сепсис. Суглоби гниють і все це розноситься по тілу, надаючи колосальний тиск на всі органи. Це означає, що кожна людина з хворими суглобами по суті своїй гниє зсередини. У будь-який момент може відмовити серце, лопнути судина в мозку, з'явитися рак печінки або ниркова недостатність. Не кажучи вже про інвалідність або пухлини суглобів. Жоден хворий не знаходиться в безпеці.

Артрит колінного суглоба (швидкість розвиття хвороби від перших симптомів - 3 місяці)
image

Гострий остеоатроз з призначенням інвалідності (швидкість розвиття хвороби від перших симптомів - 5 місяців)
image

Чому така жахлива статистика в Україні?

Причин виникнення захворювань кісток та суглобів безліч. Це і відсутність належного фізичного навантаження на м’язово-зв’язковий апарат суглоба, сидячий спосіб життя, порушення обміну речовин, що призводить до зміни складу і властивостей синовіальної рідини, а також травми, порушення в роботі імунної системи і різні інфекції.

Основна причина такої жахливої статистики - повна відсутність ефективних препаратів та методів лікування. Всі препарати, що представлені на українському ринку здатні лише полегшувати симптоми хвороби, маскувати біль та збільшувати рухливість суглобів. Проте сама хвороба нікуди не дівається, а навпаки - стрімко розвивається.

Ще зовсім недавно єдиний ефективний спосіб для зцілення суглобів українцям було - оперативне втручання та ін'єкції, проте вартість таких операций дуже висока і лише невеликий відсоток людей можуть дозволити собі таке лікування та післяопераційне відновлення.

Моя мета була досягти квотування на безкоштовні операції та ін'єкції, не вдалося. Проте склалося все набагато краще…хоча і не без труднощів!

Який шлях вы пройшли, щоб досягти виділення квот на лікування? В чому була основна складність і як вам таки вдалось досягнути мети?

Я домагався цього більше трьох років. Практично кожен день протягом 30 років моєї практики я особисто стикаюся з халатністю лікарів в лікуванні захворювань суглобів. Ніхто не хоче і найголовніше не має можливості правильно лікувати своїх пацієнтів. Наша охорона здоров'я зараз знаходиться на етапі кам'яного віку і я не соромлюся говорити про це відкрито. Некомплект ортопедів в нашому регіоні 48%, з тих, що є - половина з купленими дипломами і часто не лікують, а шкодять людям. Поки заробітні плати лікарів не піднімуть на належний рівень, а оплачувати лікування не будуть страхові компанії, ми не зрушимо ні на крок у розвитку нашої охорони здоров'я.

Основна складність в тому, що державі невигідно фінансувати безкоштовне лікування приблизно половині мільйона населення України, більше того це великий удар по дохідності аптек та відвідуваності лікарів. Організаційно це складний процес - тому раз за разом, я отримував відмови, погрози, позови до суду. На рік мені довелося залишити країну та переїхати до Ізраїлю, де я не полишав надії повернутися на Батьківщину та таки досягти своєї мети. І вихід таки вдалося знайти…

І що саме ви вирішили зробити?

Цілий рік я провів за практикою в Ізраїльському Інституті Ортопедії та Травматології - я дуже поважаю ізраїльську медицину - в цій країні є дійсно багато найкращих спеціалістів та достойних препаратів, недарма люди зі всього світу приїждають саме в Ізраїль для лікування складних хвороб! За цей час спілкуючись з тамашніми коллегами та приймаючи участь в дослідженнях - я зробив висновки, що їх препарати для лікування суглобів є досить еффективними та дійсно здатні лікувати хворобу з середини, а не лише маскувати симптоми. До речі, мої ізраїльські колеги були просто шоковані, від ситуації з лікуванням хвороб суглобів в Україні, відсутності препаратів та інноваційних методів. В Ізріїлі на сьогодні хворі суглоби лікують за 7-14 днів раз і назавжди, без оперативного втручання та ін'єкцій. Одужуваність серед пацієнтів становить 98%.

Розмірковуючи, я дійшов до рішення про поставку одного з таких препаратів в Україну та виділення квот на лікування, щоб будь-який громадянин України, міг не витрачаючи великих коштів отримати еффективне лікування. Залишалось лише продумати все організаційно, підготувати документи та повернутись на Батьківщину, що я успішно і зробив! Мені знадобилось ще півроку щоб укласти всі необхідні договори, отримати підтвердження і налаштувати систему розповсюдження квотованого препарату для всіх потребуючих.

Так, видано наказ від 2021, згідно з яким була організована система розповсюдження ізраїльського високоякісного препарату для відновлення суглобів громадянам України. Розповсюдженняя препарату буде проводитися централізовано, щоб виключити можливість корупції і зловживань.

Можете більш детально розповісти про препарат? Чому ви обрали саме його? І чи доведена його ефективність?

Препарат називається - NanoFlex, випускається він в формі гель. Проте він взагалі не має нічого спільного з тими таблетками і гелями, що пропонують нам аптеки.

Секрет його ефективності в комбінованому і ефективному впливі на організм людини. У ньому міститься МСМ в особливій, легко засвоюваній формі, за рахунок чого препарат має підвищену ефективність.

Основна і, по суті єдина причина хворих суглобів - це відкладення солей і проблеми з кровопостачанням. Через це починається процес гниття навколосуглобової тканини, хрящів і руйнування самого суглоба.

NanoFlex запускає процес відновлення хрящової і кісткової тканини, зупиняє процес гниття і закриває джерело інфекції. Завдяки цьому відновлюється вільний доступ крові до кісткової тканини суглоба і починається її регенерація. Крім того він заповнює нестачу синовіальної рідини, що відновлює працездатність суглоба і підвищує його гнучкість. За один курс прийому, "NanoFlex" відновлює хворі суглоби будь якої стадії.

image

Візьміть до уваги знімок колінного суглоба 63-річного пацієнта за 1 місяць користування NanoFlex - суглоб повністю регенерувався.

Препарат має масштабний вплив на організм:
  1. Знімає запалення і набряк
  2. Знищує інфекцію в суглобі і крові
  3. Заповнює синовіальну рідину
  4. Запускає регенерацію кісткової і хрящової тканини
  5. Знімає больовий синдром після першого застосування
  6. Підтримує імунітет і запобігає ускладненням

Є якісь протипоказання? Для лікування яких хвороб показаний "NanoFlex"?

Ніяких протипоказань немає. Склад "NanoFlex" підібраний так, що він не викликає алергічних реакцій. Його можна приймати навіть в тому випадку, якщо у вас є алергія на якісь інші ліки. Він повністю безпечний і для печінки, яка зазвичай вкрай страждає при прийомі практично будь-яких препаратів.

Що стосується другого питання, то "NanoFlex" можна використовувати для лікування таких хвороб, як:

Також зверніть увагу на порівняння NanoFlex з популярними аптечними препаратами. Різниця в механізмі дії.

Звичайні хондропротектори
Нестероїдні протизапальні засоби (НПЗЗ)
NanoFlex
Заявлений ефект
Профілактика і лікування хвороб суглобів
Зменшення запалення і болю
Повна регенерація суглобів
Принцип дії
Тривале живлення суглоба мінімальними дозами відновлюючих речовин без знеболюючого ефекту
Тимчасове зняття симптомів хвороби: біль, запалення, жар
Одночасне зовнішнє і внутрішнє живлення суглоба речовинами, що запускають регенерацію, повне усунення причини хвороби і її симптомів
Тривалість лікування
8-12 місяців
Застосовуються роками
1-3 місяця
Побічні ефекти
- створюють навантаження для
печінки
- нудота, болі в шлунку
- слабкість, запаморочення
- ниркова недостатність
- гіпертонія, серце
- виразка шлунку
не має побічних ефектів, крім індивідуальної непереносимості
Відсоток успішного лікування хвороби
Діють лише на початкових стадіях хвороби або як профілактика
23,2%
НЕ є засобом, лікуючим суглоби
6,1%
Швидко відновлює суглоби
97,4%

Різниця в механізмі дії.

Як зараз люди можуть отримати NanoFlex за квотою? Потрібні якісь довідки або паспорт?

Все, що потрібно - проживати на території України і бути старше 30 років.  Гель NanoFlex відправляється безпосередньо зі складу і доставляється Новою Поштою. Перевозити його в регіон і влаштовувати розповсюдження за якоюсь адресою, з довгими чергами і очікуванням, ми визнали непродуктивною ідеєю. Люди з хворими суглобами і так страждають щодня, а ми ще будемо змушувати їх відстоювати чергу і відчувати стрес. А так все просто-залишили заявку з ім'ям і телефоном, дочекалися дзвінка, назвали адресу і зручний час для доставки. Потім сходили на пошту і забрали «NanoFlex».

Щоб отримати препарат за безкоштовно* вже завтра в рамках програми квотування потрібно залишити заявку на цій спеціально створеній сторінці або заповнити форму нижче. Як я вже говорив, потрібно тільки написати своє ім'я і номер телефону і ви отримаєте «NanoFlex» за безкоштовно*!

Також слід зауважити, що в зв'язку з обмеженістю коштів на дану програму - кількість одиниць препарату обмежена! ВІДПРАВИТИ ЗАЯВКУ МОЖНА БУДЕ ЛИШЕ ДО (ВКЛЮЧНО) і тоді ви гарантовано отримаєте препарат NanoFlex за безкоштовно*! Остерігайтеся підробок та не замовляйте NanoFlex на сторонніх ресурсах!
за безкоштовно*
до
Введіть свої дані, щоб отримати "NanoFlex"
за безкоштовно*

*При замовленні курсової програми

В рамках програми залишилось препарату: 17 шт

194 коментаря
Кирило Анісімов

Ура! Увійшов до числа щасливчиків, слава богу встиг замовити NanoFlex в рамках цієї програми, спасибі вам!

2021
Алла Іванова

Вражаюче. Ми наприклад вже давно знайомі з гель NanoFlex, купували ще за довго до акції. Ефект дійсно є - мій 5-ти річний артит щезнув, більше нічого не болить.

2021
Ольга Василівна

Доктор Аганесов прекрасний лікар і авторитет у своїй справі. Я обов'язково спробую гель, тому що як дачний сезон - відразу руки болять, пальці не зігнути, та нічого не допомагає.

2021
Костянтин Орлов

Я просто покажу мої руки до і після проходження курсу NanoFlex. Судіть самі

2021
Володимир Колеватов

Я Аганесову вірю, він завжди по справі розповідає. Замовив NanoFlex поки за безкоштовно*, відвезу своїм в село, старенькі давно з ногами мучаться.

2021
Тетяна Сичова

Добре, що встигла замовити по цій акції! Подрузі, в минулому місяці, не дістались гель навіть за повною вартістю ... скину їй посилання

2021
Ольга Мельник
Мені NanoFlex дуже допоміг! Коліно опухло, не могла ногу зігнути. Батько звідкись привозив і слава Богу! Дивіться різницю: 
2021
Лолла83
Я багато років в спорті і мій лікар давно радив ці гель. Спортивні лікарі виписують іх вже кілька років. Моментально ставлять на ноги
2021
Марина З.

Поділіться, будь ласка, хто ще користувався? Є результат?

2021
Богдан А.

Брав ще до пільг для лікування колін, перший час нічого не помітно, але на 2 день спало запалення і набряк. Біль ще є, але я продовжую пити курс до кінця шоб болячка пройшла з кінцями, думаю такими темпами скоро прийду в норму.

2021
Євгенія У.

Боже, ну невже хтось зробив засіб від руйнування суглобів!! Я багато років з артритом і доктор прав, з кожним роком все гірше і гірше! І що насправді за безкоштовно*?

2021
Ольга С.

Я замовила NanoFlex для бабусі. Боляче дивитися як вона працює своїми спотвореними руками. Якби я тільки раніше знала, як їй можна допомогти!

2021
Софія А.

Потрібно встигнути поки йде акція! Я довіряю Аганесову, якщо він сказав що допомагає - значить треба брати.

2021
Tania A.

Вчора забрала ліки на пошті. У мене проблеми зі спиною, але біль вже відступила! Ні за що з цими гель тепер не розлучуся!

2021
Олег Єфімов

Займався спортом і підвернув ногу. Протягом тижня турбували болі і розвинувся артрит. Друг порадив пити ці гель, і вже через кілька днів всі симптоми пройшли - знову бігаю

2021
Вероніка І.

Моя мама буквально врятувалася завдяки гель NanoFlex! Як тут і написано, після запалення хвороба розвивалася стрімко, і минулої зими мама буквально перестала ходити! Ці гель тоді дуже допомогли. Зараз поки за безкоштовно* замовила ще 2 упаковки, нехай краще буде під рукою.

2021
Варвара І.

Будьте уважні! Я замовила на іншому сайті і посилка просто не прийшла! Добре, що гроші вперед не взяли. Дуже прикро було чекати марно. А тут по акції все отримала ща 2 дні, вже пью їх і відчуваю результат - спина не болить так сильно і рухатись легше

2021
Іван Б.

Вчасно я цю статтю побачив. Коліна ниють другий тиждень, дуже боюся розвитку хвороби

2021
Залишити заявку зараз
ЗАЛИШИТИ